10 Retete Noi

  • Iepure cu ciuperci in sos alb

    Iepure cu ciuperci in sos alb

    Autor : Bucataras

    Am incercat mai multe metode de a pregati iepurasul, aceasta imi pare una dintre cele mai reusite, si sotul a ramas incintat...
  • Salata Troiene

    Salata Troiene

    Autor : Bucataras

    O reteta recomandata pentru masa de Craciun sau Revelion, arata original , gustoasa si cu tematica potrivita...
  • Biscuiti de ovaz cu morcov si stafide

    Biscuiti de ovaz cu morcov si stafide

    Autor : Bucataras

    O reteta minunata , o gatesc destul de des ca sa avem ce servi la ceai.Putina faina, fara zahar , ovaz si morcov mai mult-ce poate fi mai sanatos?
  • Ciorba de peste (uha)

    Ciorba de peste (uha)

    Autor : Bucataras

    O minunata ciorba de peste sau uha de peste cum se mai zice pe la noi.Nu se compara desigur cu cea facuta pe malul iazului la focul de lemne, dar totusi...se merita de facut si acasa...
  • Rosii umplute la cuptor

    Rosii umplute la cuptor

    Autor : Bucataras

    Acum cum sunt din belsug rosii, si sunt destul de mari anul acesta, am decis sa le umplu si sa le dau la cuptor. Super bun, poftim si reteta...
  • Мясо по-францзуски

    Мясо по-францзуски

    Autor : Bucataras

    Такой рецепт, я думаю, многим знаком. Но в данной вариации есть несколько нюансов, которые делают вкус этого блюда наиболее гармоничным.
  • Polenta boiereasca

    Polenta boiereasca

    Autor : liumoga

    Nu stiu de ce e boiereasca, dar sigur e o modalitate mai deosebita de a servi mamaliguta noastra traditionala.

Retete de post

  • Gogoşari umpluţi cu morcov şi ciuperci
  • Salata din sfecla rosie
  • Fasole de post
  • Salata rosie cu fasole si varza murata
  • Chifle cu stafide (de post)
  • Vinete cu ardei rosu
  • Cornuleţe cu arahide
  • Tocanita din varza cu ciuperci
  • Colțunași cu varză și ciuperci
  • Legume(rosii,vinete si bostanei) umplute cu pesmeti
  • Tartă cu griş şi portocală(de post)
  • Mix de varza cu fasole
  • Salata din varza rosie
  • Salata orientala
  • Hrişcă cu ciuperci (de post)
  • Ghiveci din dovlecei
  • Briose de post cu nuci si visine
  • Cosul de legume
  • Chec cu morcovi şi mere
  • Pilaf original de post
  • Sarmale de post cu ciuperci
  • Pateuri cu varza
  • Pate vegetal
  • Salată de vinete cu ardei copţi
  • Pireu din cartofi cu ciuperci
  • Negresa (de post)
  • Gogosele cu porumb
  • Tarta
  • Sos cu cartofi
  • Pungute cu minuni
  • Ineluse de mere in pane
  • Salată «Feerie» (de post)
  • Blinele din cartofi
  • Biscuiti de ovaz cu morcov si stafide
  • Guacamole
  • Orez cu legume (de post)
  • Ciorbă de sfeclă roşie
  • Mere coapte (de post)
  • Mancare de vinete cu masline
  • Brocoli cu ciuperci

Branduri la Desert

Lolli POP_4
Trecînd pe lîngă boutiqurile brandurilor cu renume, adesea simplii cetăţeni cu venituri medii, sunt nevoiţi să inghită galuşca în sec şi să respire din greu cînd privesc labelul cu preţ...

Bradut apetisant

bradut apetisant_1-1
Se apropie cu pasi grabiti Anul Nou, si Mosul cu desaga sa in spate, bate cu toiagul in usa. In feeria acestor sarbatori mereu, apare intrebarea - Cum sa mai ornez masa de sarbatori? Astazi o sa facem un Master Class - Facem un bradut comestibil(care la sigur va fi in centrul atentiei).

Festivalul Mediinii Express

1
In Sevastopol a avut loc festivalul gastronomic anual "Mediinii Express". In acest an organizatorii au intins placerea, durand 3 zile. In plus de toate a fost petrecut in 3 restaurante diferite. Astfel vizitatorii au avut posibilitatea de a alege nu doar localul preferat ci si posibiliatea de a compara care din bucatarii sefi este mai bun. Si fiecare local a incercat sa uimeasca pana si pe cel mai rece critic culinar.

Cola la nevoie se cunoaste

Marketologii din Coca-Cola ne impresioneaza cu un gest mai putin obisnuit, dar pe care noi adultii il cam pierdem de cand eram copii. "Priviti cat de simplu este sa interactionezi cu lumea! " ne spun ei, momentul culminant atunci cand iai o sticla de Coca in maina este ceea, ca este imposibil sa o deschizi in mod obisnuit, trebuie sa mai ai o sticla la capatul capacului care sa depuna o forta asupra mecanismului secret ca sa ne deschida sticla noastra